2015 are puls VIP

Simtul olfactiv este cel care completeaza de fiecare data amintirile, le umanizeaza si le imbogateste. Tocmai de aceea, imaginea unei femei sofisticate, o adevarata queen bee, va fi intotdeauna insotita de un parfum puternic, care iti va dezvalui indicii despre personalitatea sa. Consider ca acest lichid magic poate imbraca un om mai bine decat orice outfit, iar unul dintre fetisurile mele este sa dedic fiecarui an un parfum.

Anul acesta are puls VIP la propriu deoarece voi purta o mireasma creata de un superstar pentru a descrie vibratia pe care o simte atunci cand este pe scena.

Beyonce Pulse este numele parfumului care ridica nivelul de adrenalina si te face sa te simti ca un music icon ce tocmai a urcat pe scena pentru a oferi reprezentatia vietii sale.

2014-12-31 00.59.02

Acea senzatie electrica pe care o transmite a fost creata prin combinarea unor elemente precum orhideea, vanilia, moscul, fructele de padure si lichiorul de Curacao albastru. Un parfum puternic, fresh si floral, extrem de feminin care iti aduce vara in anotimpul rece, asa as descrie eu aceasta aroma senzuala.

Nu o sa neg, un astfel de parfum ma duce cu gandul la pietele de mirodenii din tarile arabe si are o putere electrizanta asupra simturilor.

0_c5ce9_e67717e6_XXL

In plus, designul sticlei este unul deosebit, aceasta fiind creata cu susul in jos si inspirata din garderoba de scena a vedetei care poarta deseori culori metalice.

Chiar si cutia parfumului este una iesita din comun, ambalajul avand irizatii in nuante electrice.

Daca anul 2014 a fost un an al miresmelor placute, dulci si cuminti, 2015 va avea cu siguranta arome iesite din comun, puternice care te aduc in centrul atentiei si cuceresc cu desavarsire.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpAYDzghGuI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.