Modern Guru

Ce te faci cand nu-i de ajuns sa ai o viata frumoasa, un job decent, un partener grijuliu, posibilitatea sa-ti satisfaci mici rasfaturi? Toate astea sunt cam tot ceea ce ai vista sa ai si totusi nu esti multumit. Parca iti lipseste ceva, nu stii ce, pentru ca daca ai stii nu ai mai sta bolumflat toata ziua, gandindu-te ce sa faci ca sa fie bine.

383

Atentie insa, nemultumitului i se ia darul si asta este pe bune, pentru ca o sa incepi sa te certi cu lumea, sa nu mai dai randament la work, sa ai tot felul de toane. Totusi poti intoarce aceasta situatie in favoarea ta, poti canaliza acea energie si o poti trimite mai departe cu ajutorul unui om care se numeste COACH.

Nu dati fuga la Google Translate, nu este genul acela de antrenor.

Coach-ul este practic un indrumator pentru viata si decizii pe care le poti lua intr-un anumit moment al existentei tale.

Sincer, nu am luat niciodata la o sedinta privata cu un astfel de om, dar prin prisma meseriei mi-am intersectat calea cu Loredana Latis si, desi am petrecut doar cateva minute discutand cu ea, persoana asta a avut asupra mea efectul unei injectii cu calciu. Pentru cine nu stie sentimentul, ei bine e ca si cum ti-ar curge prin vene ceva ce-ti incalzeste sangele si, in doar cateva minute, te reancarci cu energie.

Ce mi-a zis femeia asta sa ma simt atat de bine nu mai stiu, dar stiu ca tema principala a fost felul in care poti fi intr-adevar multumit si fericit, tu cu tine si cu viata ta. Daca o vezi pe Loredana Latis de la distanta, vei spune ca e o persoana obisnuita, dar cu cat se apropie mai mult de tine cu atat iti dai seama ca nu este asa. Femeia asta zambeste non stop si parca aduce cu ea un strop de lumina.

Ca sa aflu mai multe despre ceea ce “predica” doamna Latis m-am  am asistat la unul dintre seminariile ei si m-am luminat! Acesti coach-i sunt de fapt niste psihologi mai pamanteni, care mixeaza tehnici psiho-analitice cu invataturile din batrani, respectiv toate cele zece porunci si tot ceea ce iti mai spuneau bunicii cand erai mic despre lucrurile bune pe care trebuie sa le faci. Pe langa toate acestea, mai adaugi niste exercitii de yoga si relaxare, un pic din ideologia chakrelor si uite asa iei contact cu un sistem ce imbina cu succes toate invataturile diverselor culturi pentru a ajunge sa te dezvolti personal. Reconfortant este faptul ca nu se numeste psiholog si vii la coach ca sa te ghideze, doar asa lejer, cu privire la anumite subiecte. In plus te poti lasa cand vrei de acest sport deoarece nu suferi de nicio afectiune.

Concluzia mea a fost urmatoarea: daca la inceput, cand am aflat despre acest subiect, am zis “Bullshit!” acum spun “Modern guru”.

3 thoughts on “Modern Guru

  1. Bunq ma numesc Cristina ,am citit cea ce spune-ti desre Loredana, si imi doresc f mult sa o intilnesc.
    insa sint in Thassos si nu am posibil sa o intilnesc sau sa urmaresc cursurile ei ,insa am vazut poate toate video ,emisiuni fcb urmaresc tot ce lannsea-za ,da e adevarat iti da o energiie ,un zimbet insa eu am nevoie de ceva mai mult si nu stiu cum daca as putea vorbi pe skayp ar fi o minune ,deja sint intr-o situatie ca nu stiu ce sa fac ,sint pirduta si incurcata cu diferite ginduri tipul ; indoieli,neajunsuri,distrugerea fam copii sot ,,eu
    imi trbe o indrumare nu cunosc cine ma poate ajuta sa scot din mine acel Diamant care zice Loredana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.