Little Black Dress, personaj de poveste fashion

Inca de la nasterea sa, in 1926, Little Black Dress a fost un simbol al elegantei si feminitatii. Dupa ce Gabrielle (Coco) Chanel a publicat in Vogue America o imagine cu rochia scurta neagra, simpla si accesibila pentru femeile din toate clasele sociale, editorii celebrei revistei au avut o premonitie: au afirmat ca LBD va deveni „un fel de uniforma pentru toate femeile cu bun-gust”.

lbd-1926-original
La cei 88 de ani ai sai, Little Black Dress este un personaj de poveste fashion, un mit al acestei istorii, reinterpretat de fiecare data de designeri din intreaga lume si purtat de celebritatile care dau tonul in moda mondiala.

De la Audrey Hepburn pana la Beyonce, Heidi Klum, Kate Moss, Jennifer Lopez, toate au ales deseori sa poarte acest gen de outfit la ocazii speciale. Astfel Little Black Dress a devenit un omagiu pentru formele feminine si a stiut de fiecare data sa fie cea mai buna prietena atunci cand vine vorba despre o aparitie impecabila.

Little-Black-dress-shapes1 In orice anotimp alaturi de Litte Black Dress nu vei da gres. Ramane doar sa iti gasesti modelul favorit:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.