Lipoliza te scapa de celulita!

Odata cu sezonul cald, ne concentram tot mai mult ca aspectul fizic sa fie de apreciat in orice situatie. In cazul in care sunteti o persoana ocupata dar vreti sa scapati de grasime intr-un timp record, specialistii ne recomanda lipoliza.

„Celulita este considerata gresit de unii ca fiind o boala. Ea este o acumulare a grasimii in straturile subcutanate, dand tegumentului aspectul neplacut de coaja de portocala. Celulita apare din adolescenta odata cu modificarile hormonale specifice varstei, urmate de cresterea rapida a dimensiunilor corporale. Peretii fibrosi inextensibili care separa lobulii de grasime tractioneaza inegal suprafata pielii dandu-i aspectul capitonat de saltea sau coaja de portocala”, a declarat dr. Daniela Catanas.  

“Se dizolva grasimile localizate”  

In cabinetul din str. Putul lui Zamfir, nr 37, medicul dermatolog, Daniela Catanas rezolva cu succes astfel de probleme cu ajutorul lipolizei. “Lipoliza este o metoda de tratament prin care se dizolva grasimile localizate de dimensiuni mici sau medii de la nivelul stratului subdermal, grasimi care nu pot fi eliminate prin exercitii fizice sau diete. Lipoliza actioneaza prin injectarea in stratul de grasime a unui amestec de substante ce contine fosfatidilcolina, PPC, o substanta ce se gaseste in mod natural in corpul nostru avand rol in emulsifierea si descompunera grasimilor si a colesterolului. Pacientul ideal pentru lipoliza este cel care are o greutate aproape de normala, cu o dieta sanatoasa, care prezinta acumulari de grasime localizata, care nu pot fi eliminate prin dieta sau sport: barbie dubla, pliuri in zona axilara, grasime in jurul genunchilor, interiorul coapsei, zona inferioara abdominala. Lipoliza este de asemenea ideala pentru corectarea inegalitatilor rezultate dupa liposuctie”, ne-a mai spus medicul.  

9532---1

“Rezultatele se vad de la o sedinta la alta”  

Sedintele de lipoliza constau in injectarea unor substante, iar rezultatele sunt vizibile rapid.“Lipoliza consta in injectarea cu ajutorul unor ace foarte subtiri a amestecului ce contine PPC in stratul de grasime subdermic. Injectiile se fac la o distanta de 1,5-2 cm astfel incat sa se acopere toata suprafata de tratat. Numarul de sedinte se stabileste la prima consultatie in functie de tipul de grasime localizata si de zona de tratat, astfel incat numarul poate varia intre 4-12. Intervalul intre sedinte de asemenea poate varia de la 7 la 14 zile functie de raspunsul pacientului si de evaluarea clinica. Rezultatele se vad de la o sedinta la alta, prin diminuarea circumferintei zonei respective, prin diminuarea stratului grasos, prin inmuierea stratului adipos”, a adaugat dr. Daniela Catanas.

Doar in aceasta perioada pretul promotional al unui tratament de lipoliza este de 250 lei pentru coapse sau abdomen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.