Seductie de mai

Daca la inceputul anului va povesteam despre parfumurile Beyonce si creativitatea de care a dat dovada artista si echipa ei feroce de specialist in crearea nuantelor olfactive, ei bine, de data aceasta vreau sa va vorbesc despre un alt item parfumat al lui Queen Bee.

Luna mai este denumita si Florar, sau luna florilor, asta pentru ca natura ne daruieste in aceasta perioada o varietate incantatoare de specii care mai de care mai inmiresmate.

Intr-o astfel de perioada am cautat mireasma electrizanta a primaverii sub forma unui parfum. Astfel, am descoperit Heat Wild Orchid, o incantare pentru simturile olfactive. Orhideea, elemental predominant al parfumurilor Beyonce se imbina seducator cu murele, rodia, nuca de cocos si magnolia, creand o mixtura seducatoare. Daca nu v-am convins inca, atunci trebuie sa stit ca Honorine Blanc, creatorul parfumului, a ales ca nota principala orhideea-fluture, pentru efectul sau puternic afrodiziac.

48096cd2-fce2-47cb-b813-c4cca429b329_bg

Beyonce-wild-orchid-promo_2014-06-18_06-03-40-659x492Sentimentul pe care acest parfum in transmite este unul magic si in acelasi timp misterios, de nedefinit dar extrem de atragator, potrivit unei femei puternice ce emana sex-appeal orinde s-ar afla.

Va recomand Heat Wild Orchid pentru serile de mai.

wpid-2015-05-10-15.05.55.png.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.