Efervescenta de vara!

Vedetele sezonului in anotimpul calc sunt farad oar si poate parfumurile revigorante, tocmai de aceea vara aceasta trebuie sa descoperiti  prospetimea aromata de lamaie& busuioc si savoarea fructata de mar& anason in editie limitata!

 Yves Rocher a selectionat uleiul esential de lamaie pentru proprietatile sale efervescente si l-a asociat subtil cu uleiul esential de busuioc, pentru parfumul revigorant al frunzelor sale aromatice. Aceasta alianta efervescenta evoca intreaga prospetime a citricelor din mijlocul verii.

yvesrocher-vara2015-summer2015-lemonbasilic-applestaranise

Gama LES PLAISIRS  NATURE LAMAIE BUSUIOC contine trei produse de top:

GEL DE DUS NECTAR LAMAIE BUSUIOC

Imbogatit cu gel de Aloe Vera bio, cu proprietati calmante, acest gel de du curata pielea cu delicatete si ii ofera  parfumul notelor sale revigorante. Are la baza ingrediente de origine vegetala precum: apa de lamaie, uleiuri esentiale de lamaie si busuioc continute in parfum, gel de aloe vera bio. Produsul este o baza de curatare de origine vegetala, fara parabeni.(flacon 400 ml- 25 lei/ 50 ml -9 Lei)

GEL DE DUS GOMANT LAMAIE BUSUIOC

Acest gel de dus gomant cu parfum revigorant de lamaie si busuioc, imbinat cu success cu pudra din nuca de cocos si pudra din samburi de caisa, curata si exfoliaza pielea cu delicatete, fiind ideal pentru o utilizare zilnica.

Unul dintre atu-urile acestui gomaj sunt semintele din fructe 100% naturale care exfoliaza delicat pielea. Pentru crearea sa s-au folosit ingrediente de origine vegetala: apa de lamaie, uleiuri esentiale de lamaie si de busuioc continute în parfum, gel de aloe vera bio, pudra din samburi de caisa, pudra din nuca de cocos. Produsul nu contine parabeni (tub 200 ml–23 Lei).

 

APA PARFUMATA PENTRU CORP

Parfumati-va cu aceasta apa revigoranta pentru corp, ce are la baza notele efervescente ale uleiului esential de lamaie, asociat cu prospetimea vivifianta a uleiului esential de busuioc. Reinnoiti aplicarea în mod regulat, pentru a prelungi efectul revigorant pe toata durata zilei! Produsul este ambalat intr-un flacon practic pentru o aplicare facila în orice moment al zilei si are la baza ingrediente de origine vegetala: uleiuri esentiale de lamaie si busuioc continute în parfum. (flaconspray 100 ml –29 Lei).

Yves Rocher a selectionat marul pentru parfumul sau acidulat si l-a asociat cu uleiul esential de anason pentru a dezvalui prospetimea sa fructata. Aceasta asociere revigoranta evoca aroma marului delicios savurat intr-o dupa-amiaza placuta de vara.

Gama MAR ANASON include

GEL DE DUS NECTAR MAR ANASON

Acest gel de dus curata pielea cu delicatete si ii ofera parfumul notelor sale revigorante, fiind imbogatit cu gel de aloe vera bio, cu proprietati calmante,. Contine ingrediente de origine vegetala:  apa din mar, ulei esential de anason continut în parfum, gel de aloe vera bio. Acesta este o excelenta baza de curatare de origine vegetala, iar formula sa nu contine parabeni (flacon 400 ml–25 lei/50 ml -9 Lei).

 

GEL DE DUS GOMANT MAR ANASON

Seminte de kiwi si pudra din samburi de caisa, completeaza aroma si proprietatile acestui produs care curata si exfoliaza pielea cu delicatete, fiind ideal pentru o utilizare zilnica. Atu: semintele din fructe 100% naturale care exfoliaza delicat pielea Ingrediente de origine vegetala: apa din mar, ulei esential de anason continut în parfum, gel de aloe vera bio, pudra din samburi de caisa, seminte de kiwi.  Formula fara parabeni, tub 200 ml– 23 Lei.

 

APA PARFUMATA PENTRU CORP

Poate fi o variant efervescenta a unui parfum de vara, apa revigoranta pentru corp de la Yves Rocher are la baza notele fructate ale marului, asociate cu uleiul esential de anason. ReInnoiti aplicarea in mod regulat, pentru a prelungi efectul revigorant pe toata durata zilei! Produsul se prezinta ambalat intr-un flacon practic pentru o aplicare facila in orice moment al zilei. Ingrediente de origine vegetala: ulei esential de anason continut în parfum. (flacon spray 100 ml–29 Lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.