BIROUL DE STIL

Desi are numai 23 de ani, Carla Modrisan a urmat cursuri de croitorie, design vestimentar si imagine personala atat in România cat si la Paris şau Londra iar de doi ani realizeaza creatii vestimentare pentru propriul boutique din orasul natal, Ploiesti.

De curand ea si-a creat si primul birou de stil si imagine personala, fiind un concept la care lucreaza de mai multa vreme, unic in aria sa de activitate si în tara noastra.

“Nu voi fi un simplu consilier vestimentar care te va ghida in alegerile tale vestimentare, ci voi impartasi din cunostintele mele in domeniu cu fiecare persoana care va trece pragul biroului meu. De obicei un consilier vestimentar te invata cum sa iti alegi piesele si combinatiile vestimentare in functie de diverse aspecte, insa eu nu imi doresc sa fac doar atat, ci vreau sa invat pe fiecare in parte secretele din spatele fiecarei afirmatii pe care o vom dezbate, secrete de stil si principii după care trebuie să ne ghidăm. Am ales sa creez primul birou de stil; un loc unde femeile sa capete experienta in domeniul fashion, sa fie initiate in alegerile potrivite in functie de aspectul, trasaturile si personalitatea fiecareia. In cadrul unui birou de stil, consultantul vestimentar, va fi “profesorul” tau in materie de moda. Te voi invata cum sa alegi outfiturile potrivite in functie de evenimentele la care participati, sau pur si simplu in viata de zi cu zi. Vei afla cum sa mixezi toate hainele din garderoba ta astfel incat sa porti mai mult decat doar piesele tale preferate, cum sa ajungi sa iti conturezi propriul stil care trebuie sa fie original si in armonie cu trasaturile tale fizice dar si personalitatea. Indiferent ca esti o persoana publica sau nu, acest serviciu este dedicat tuturor femeilor”, spune Carla Modrisan.

MA Carla-531

Cursul se parcurge în cinci sedinte astfel:

Prima sedinta – reprezinta momentul de autocunoastere dar si cunoastere reciproca. Pe parcursul intalnirii se va discuta despre  stilul tau de viata, statut social, locul de munca, ce asteptari ai in urma colaborarii si cat de rapid speri sa se intample, care este stilul actual si de ce crezi ca te reprezinta sau nu, care sunt locurile pe care le frecventezi si ce obisnuisti sa porti. Prima sedinta este cea mai importanta deoarece acesta este momentul cand delimitam exact punctul in care ne aflam si unde este cel la care vrem sa ajungem. Necesita o durata de aproximativ doua ore.

Forma corpului

In cea de-a doua sedinta vom analiza forma corpului si analiza cromatică. Este foarte important de stiut ca primul criteriu dupa care ne alegem hainele este forma corpului. Orice alegere vestimentaa trebuie sa puna in valoare atuurile tale fizice, culorile trebuie sa te înfrumuseteze, iar croielile, materiale si accesoriile sunt alese in concordanta cu tipurile de siluete. Si aceasta sedinta va dura intre 2-3 ore.
Analiza garderobei

Sedinta a treia este momentul de analiza al propriei garderobe.  In acest punct, vei ajunge in fata sifonierului tau si, impreuna cu Carla Modrisan, vei face o examinare a hainelor si accesoriile pe care le detii. Este demonstrat ca femeile folosesc numai 20% din lucrurile pe care le au in şifonier, asa ca vei învata cum sa combini si cele 80% ramase intacte pe umerase, care din haine pot fi pastrate si care nu se incadreaza sub nicio forma in stilul nostru, care este pe cale de a fi definit. Impreuna veti concepe tinute pentru job, ocazii speciale, timp liber etc si veti face o lista cu ce lipseste din garderoba si veti selecta lucrurile la care trebuie sa renuntati. Durata acestei sedinţe nu este stabilita, dar se va acorda timpul necesar pentru a duce datoria la bun sfarsit.
Recapitulare

In cea de-a patra sedinta se va recapitula tot ce ai deprins in sedintele anterioare. “In acest punct vom studia împreuna ofertele magazinelor, vom compara preturi, calitatea materialelor, modelele si carui segment de magazine ne adresam in functie de bugetul disponibil al fiecaruia. Odata ajunsi aici, vom pregati sedinta de shopping de la finalul sesiunii noastre, ne vom stabili targetul, bugetul, cum trebuie sa ne organizam sesiunile de cumparaturi, care sunt locurile unde gasim piesele pe care le cautam, ce este prioritar si ce poate sa mai astepte. Vom învata sa devenim organizati si sa investim banii, nu sa îi cheltuim. Durata sedintei este de 2 ore.

Sedinta de shopping

In cea de-a cincea sedinta are loc sesiunea de shopping propriu zisa. Este practic momentul in care se pune in practica tot ce s-a invatat de-a lungul intalnirilor si va veti întregi sau construi o garderoba noua. Durata sedintei va fi de 4 ore.

Pretul unei sedinte este de 250 lei, iar daca plata se va face integral se va obtine o reducere, iar ultima sedinta va fi gratuita. Totodată se pot face şi şedinţe independente, pe teme anume. Mai multe detalii se pot obtine pe mail: aidacarlamodrisan@gmail.com sau la tel: 0733 025 235.

MA Carla-39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.