Leac Bun

indexEmisiunea LEAC BUN – Ghidul alegerilor inteligente pentru sanatate s-a lansat oficial luna aceasta pe Romania TV, locul unde pastila ZILNICA de sanatate poate fi urmarita de luni pana vineri dimineata, de la ora 7:25. Inregistrările integrale ale emisiunii, precum si cele mai noi, interesante si mai ales utile informatii despre tratamentele naturiste, suplimente si secrete medicale si de frumusete sunt disponibile si pe noul site – www.leacbun.ro.

Sunt mandra ca iau si eu parte la dezvoltarea acestui proiect, in calitate de redactor online. Am ales sa fiu alaturi acestei echipe, tocmai pentru ca mizeaza pe informatii utile in domeniul sanatatii.

Pe o piata media plină de informatii mai mult sau mai putin verificate, platforma Leacbun.ro vine sa clarifice, prin consultarea specialistilor, care sunt tratamentele care au cu adevarat efect vindecator si cele care prezinta riscuri pentru sanatate. Materialele noastre, fie ca este vorba despre cele video – emisiunea LEAC BUN, si cele in revista online LEACBUN.ro au la baza expertiza medicala a profesionistilor, ceea ce ne diferentiaza de restul proiectelor care promoveaza, uneori in mod iresponsabil, diferite tratamente…miraculoase”, declară Vlad Macovei, fondatorul proiectului LEAC BUN.

Printre informațiile pe care puteti urmari la emisiunea LEAC BUN si pe site-ul www.leacbun.ro, mentionam:

Interviuri cu specialisti din domeniul medicinei naturiste;

Tratamente naturiste care functionează cu adevarat;

Riscurile diferitelor tratamente administrate necorespunzator;

Ghiduri practice de preparare a produselor naturiste;

Informatii utile si noutati despre suplimentele alimentare disponibile pe piata din Romania;

Liste cu producatori si farmacii care furnizeaza produse naturiste de calitate;

Solutii naturiste pentru probleme de frumusete si cosmetica;

Terapii alternative ce si-au dovedit eficienta;

Respectand motto-ul “Alegeri inteligente pentru sanatate”, editorii Leacbun.ro isi doresc sa furnizeze telespectatorilor cele mai coerente si corecte informatii despre si pentru sanatatea lor, astfel ca pentru intregirea pachetului media, se lucreaza la dezvoltarea unei reviste tiparite ce urmeaza sa fie distribuita gratuit incepand de anul viitor.

LEAC BUN este o productie Praxis Media&Consulting, companie care dezvoltat platforma integrata Agrointeligenta (www.agrointeligenta.ro) aflata pe primul loc pe piata media de agricultura, cu cele doua reviste – print si online di emisiunea saptamanala ”Cultivat in Romania” difuzata pe Romania TV.

Va invit sa faceti cunostinta cu proiectul LEAC BUN accesand site-ul www.leacbun.ro si urmarind emisiunea LEAC BUN in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 7:25, pe Romania TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.