2016 e colorat in Rose Cuartz si Albastru Serenity

Anul urmator Pantone a ales o abordare mai soft in ceea ce priveste trendurile de culoare. Rose Cuartz si Serenity sunt personajele principale ale spectrului de culoare. Este pentru prima data cand Pantone alege nu una, ci doua culori, iar acestea reprezinta practic antidotul coloristic pentru peisajul agitat de zi cu zi. Inspira grija si bunastare si subliniaza nevoia noastra de securitate si echilibru.

serenity-blue-and-rose-quartz-pink-are-the-official-colors-of-2016.jpg

Anuntul companiei este un eveniment anual, urmarit indeaproape de creatori, ca trend care se raspandeste de obicei, in zona de decoratiuni interioare, moda si design. Verdictul Pantone tinde sa dezlantuie o cascada de anunturi din partea retailerilor care dezvaluie propriile produse in culorile anului.

Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone a declarat: „Cu ajutorul acestor culori ne-am dorit sa inspiram compasiunea pe care astazi o multime de oameni o cauta”.

Intr-un comunicat de presa Pantone descrie culorile ca „inducerea sentimentelor de stabilitate, constanta, confort si relaxare”, si se sustine ca ele „creeaza echilibru intr-o lume haotica.”

BN-LN074_1202FA_M_20151201160641

„Dintr-o perspectiva de afaceri, fiind vorba de două culori, inseamna ca exista posibilitatea de a face combinatii suplimentare. In plus se pot utiliza perfect pentru decorarea casei”, a mai adaugat Leatrice Eiseman.

Iata cateva variante de outfituri propuse de designeri in culorile lui 2016…

COVER-Rose-Quartz-Serrenity-Blue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.