Ateliere creative pentru pasiunile tale!

Inceputul de an ne regaseste, pe multi dintre noi, inarmati cu planuri frumoase. Vrem sa fim mai buni, sa stabilim recorduri profesionale, sa invatam lucruri noi, sa ne perfectionam unele hobby-uri pe care le-am uitat intr-un colt de suflet.
Oricare ar fi visele noastre, eu spun ca trebuie implinite! Profitati de aceasta perioada a dorintelor motivate de inceputul unui nou an si treceti la actiune! Iar daca nu aveti idee de unde sa incepeti, eu zic sa consultati calendarul Fundatiei Calea Victoriei http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/.
imageIn cea de-a doua parte a lunii ianuarie, profesorii si reprezentantii organizatiei au pregatit cursuri extrem de interesante.Daca cochetati cu amenajarile interioare si exterioare, Cristina Pana va preda din 14 ianuarie cursul de Introducere in Design Interior si Arhitectura..
Pasionatii de arta pot merge la Atelierul de Desen si Ilustratie de Carte cu Ioana Mladin ce va incepe tot pe 14. Din aceeasi data, cei ce vor sa afle tainele universului, pot lua un curs de Introducere in Astrologie: Antichitate, Renastere si Modernitate cu Cristian Vechiu.

Pentru feministi si feministe, recomand cursul Femei Celebre ale Romaniei cu Anita Sterea, ce va incepe tot pe 16 ale lui ianuarie. In aceeasi data, Teodora Varzaru preda Atelierul de Mozaic.
Despre arta de a stabili si mentine relatii, veti invata in cadrul Atelierului de Networking, predat de Cristian Ezri din data de 19 ianuarie.
Stefania Gubavu preda Introducere in Psihologia Inconstientului, curs ce incepe pe 20 ianuarie, iar din 27 ianuarie Raluca Mocanu va invita sa luati parte la atelierul Mari Capodopere ale Arhitecturii.
Si daca vreti sa va dezvoltati individual, puteti lua parte la Cursul de Branding Personal, ce va avea loc din data de 6 ianuarie. La acest curs va puteti intalni si cu mine:) Am ales sa particip pentru ca programul atelierului suna extrem de interesant si include, printre altele, un kit de personal branding, necesar oricaruia dintre cei care doresc sa isi dezvolte propriul proiect.
imageTin sa precizez ca acesta nu este primul curs al fundatiei, la care eu particip. In iarna lui 2014 am luat parte la cursul de nutritie, sustinut de Ruxandra Plesea. Profa’ de nutritie mi-a devenit mai apoi buna amica, dar si subiect al interviurilor de pe blog.
Si cum orice cauza are si un efect, in urma celor invatate la curs, am reusit sa slabesc aproximativ 10 kilograme:) Se spune uneori ca practica este mama invataturii, ei bine eu am invatat de-a lungul timpului ca o baza de teorie, poate duce practica la un alt nivel, mult mai satisfacator.
Asa ca, de fiecare data cand vreti sa faceti ceva special pentru voi si sunteti in pana de idei, vizitati http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/. Sigur veti regasi o varianta de curs care va va placea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.