Ce-si doresc femeile!

Acest articol este scris pentru barbatii care vor sa isi faca partenerele fericite! Stiu este vorba despre bijuterii, dar hai sa ne gandim ca Valentine’s Day bate la usa si orice femeie isi doreste un cadoul deosebit cu aceasta ocazie, chiar si cele mai pragmatice. Asa ca, draga domnule, sarbatoreste sezonul de iarna oferind in dar talismane semnificative, cu ajutorul carora sa-ti arati pretuirea pentru o persoana speciala! Alege o bratară sau un lantisor PANDORA ESSENCE COLLECTION si impodobeste-l cu talismanele cu valori care i se potrivesc acesteia.

HIGH_CMYK_AW15_ESSENCE_PR_BRAHM_AND_SENNA_01_rgb

PANDORA ESSENCE COLLECTION celebreaza cel mai important dar pe care ni-l putem oferi reciproc: dragostea. Noua interpretare a dragostei contine o colectie uimitoare de talismane care transmit puterea iubirii. Spune „Te iubesc” cu trei talismane care atrag privirile – unul din aur de 14k acoperit cu zirconiu cubic roz, un talisman romantic cu piatra lunii trandafirie si cel mai recent talisman Iubire al colectiei, cu delicatele sale randuri de inimi inlantuite, fin lucrate, care simbolizează legatura voastra.

HIGH_CMYK_CHR15_ESSENCE_ALL_NEW_CHARMS_01_RGB

HIGH_CMYK_CHR15_ESSENCE_LOVE_06_RGB

HIGH_CMYK_CHR15_ESSENCE_LOVE_08_RGBTalismanul Demnitate imbina totul intr-o perla alba luminoasa de cultură de apa dulce, drept simbol perfect al afectiunii si devotamentului tau.

Arata-i persoanei dragi ceea ce da sens vietii voastre cu bratara Iubirii din Pandora ESSENCE COLLECTION si ofera-i o amintire de durata a dragostei pe care o impartasiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.