Abdomen plat, in patru miscari!

Vine vara bine-mi pare, toti vrem sa ne expunem burtica la soare! Mai mult sau mai putin, as spune eu, asta pentru ca abdomenul trebuie lucrat pentru a fi etalat. Cum facem insa sa avem rezultate vizibile intr-un timp scurt? Simplu: apelam la urmatoarele exercitii! Recomandate de specialisti in fitness, se pare ca propunerile mele de mai jos au menirea sa ne ofere un abdomen definit intr-un timp record.

Sa incepem cu renumitul Plank care lucreaza toate grupele de muschi din zona abdomenului si cea lombara. Pentru a-l realiza se porneste din pozitia de florare, doar ca vom fi sprijiniti in coate. Pastrand aceasta pozitie sustinem timp de minim 10 secunde. Putem realiza Plank si pe o parte, dupa cum vedeti si in imagine. Ambele variante sunt extrem de eficiente.

PlankPlank pe o parteAlternanta varf-varf: Stand intinsi pe spate, prin ridicari usoare, atingem degetele picioarelor cu varful degetelor de la maini. Atentie palma dreapta merge catre piciorul stang si invers. Astfel se vor lucra muschii abdominali si vom face si putin stretching, in acelasi timp.

Alternanta varf- varfCeea ce americanii numesc Russian Twists reprezinta un exercitiu-cheie in antrenamentul nostru. Practic este o rasucire a trunchiului din pozitia V. Aceasta se obtine din pozitia intins pe spate cu genunchii flexati si trunchiul ridicat la un unghi de 45 de grade. Din aceasta pozitie ne rasucim in stanga si in dreapta. In urma realizarii acestui exercitiu se vor intari muschii abdominali, cat si cei ai spatelui. Puteti realiza exercitiul si nu greutati.

Russian TwistsFluturele se face din pozitia intins pe spate cu picioarele ridicate la 45 de grade, timp in care se realizeaza o miscare de incrucisare a picioarelor.

FlutureleDin experienta proprie, daca faceti un mix din aceste exercitii, in fiecare seara, intr-o luna veti avea un abdomen mai bine definit.

Atentie, orice gen de tratament sau antrenament, nu are efect fara un regim alimentar sanatos.

Spor la sport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.