2.500 oameni s-au antrenat la World Class Fitness Festival

World Class Romania, lider de piata in industria de wellness autohtona, a organizat cea de-a patra editie a World Class Fitness Festival, din Bucuresti, unde peste 2.500 de participanti s-au antrenat in aer liber, în Piata Victoriei, impreuna cu cei mai buni instructori din Romania.

120 de biciclete de cycling au stat la dispozitia participanților timp de 6 ore. 200 de saltele si-au asteptat pasionatii de yoga pentru a lua parte la cea mai mare clasa de yoga din Romania,  in timp ce clasele de Zumba, Functional Training si Dance si-au intampinat participantii cu multa energie si voie buna. Pentru mai multa adrenalina, cei mai curajosi s-au inscris la Move On Challenge Competition, un circuit de programe de Group Fitness. Juriul, special compus din antrenori Move On si World Class Romania, a selectat cei mai buni dintre participanti si le-au oferit premii constand in vouchere la cursurile predate de Scoala de Fitness Move On si vouchere din partea Hervis Sports. De asemenea, la clasele de cycling am oferit premii din partea partenerilor evenimentului: Nestlé FITNESS, Herbalife si Doppelher.

FB_FS_A3483

Cum in sport si pauzele sunt active, cei prezenti au urmarit demonstratii de Wushu, Karate si gimnastica, dar si diverse programe pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Programul World Class Kids, bazat pe un concept recunoscut la nivel mondial, contribuie activ la personalitatea adultului în devenire, pasionat de fitness si constient de beneficiile sportului pentru o viata sanatoasa.

FB_FS_A4798

“Ne-am luat un angajament fata de clienti de a le oferi servicii si facilitati la cele mai inalte standarde, precum si sa facem fitnessul accesibil pentru o mare parte din populatia Romaniei. Scopul principal al World Class Fitness Festival este promovarea unui mod de viata sanatos, valorile si principiile unui regim de viata activ si inspirational. World Class Romania își va continua misiunea de a îmbunatatii stilul de viata al romanilor, iar cea de-a patra editie a celui mai mare festival de fitness confirma acest lucru”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Group.

World Class Romania colaboreaza cu antrenori de fitness si furnizori de programe recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor sai cele mai noi si interesante programe de antrenament.

FB_FS_A3270

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.