Ioana Ignat: “Sportul este un element cheie pentru bunastarea fizica si psihica”

Intotdeauna m-am intrebat cum se antreneaza un manager de sala. De obicei pe traineri ii vedem mai mereu facand sport la ore si chiar in particular, dar ce fel de antrenament face omul care administreaza un astfel de business? Acea persoana care se presupune ca este creierul operatiunii PERFECT BODY, dar in acelasi timp ar trebui sa aiba fizicul lui Adonis sau, daca este o reprezentanta a sexului frumos, ar putea arata precum o Venus din Milo. Raspunsul la intrebarea mea l-am aflat de la Managerul Worldclass InCity, Ioana Ignat. Iar dupa ce mi-a satisfacut curiozitatea, au mai urmat si alte intrebari. Toate se regasesc in cele ce urmeaza.

 

ioana ignat - club manager incityAdF: Cum se antreneaza un manager? Preferi programele de tip cycling sau faci antrenamente personalizate, recomandate de traineri?

Ioana Ignat: Fiecare antrenament pe care il fac imi este personalizat si asistat de catre un antrenor personal. Imi place insa sa le mai combin pe parcursul unei saptamani cu diferite clase de aerobic potrivite pentru o zona anume a corpului pe care vreau sa o lucrez mai intens. Sunt si zile foarte calduroase, cand merg seara si alerg pe pista de la Lia Manoliu.

 

AdF: Cat de important este sportul in familia ta?

Ioana Ignat: De mica parintii mei m-au incurajat sa fac sport, atat pe mine cat si pe sora mea. Tocmai de aceea cred ca este o parte incontestabila a stilului meu de viata.

 

AdF: La capitolul miscare in aer liber, ce poti trece in revista?

Ioana Ignat: Fiind o impatimita a miscarii, am participat la diverse activitati in aer liber cum ar fi maratoane si provocari mai iesite din tipar, precum „Ultimate mudness”.

 

AdF: De ce crezi ca este important sportul in viata unui om activ profesional?

Ioana Ignat: Este foarte important sa constientizezi ca sportul reprezinta un element cheie pentru bunastarea fizica si psihica.

 

AdF: Cum procedezi atunci cand vrei sa pierzi in greutate?

Ioana Ignat: Din fericire pentru mine, nu am prea avut momente in care sa vreau sa pierd in greutate. Mi-am dorit sa ma mai definesc sau sa scap de 1-2 kg. In perioade de acest gen sunt si mai atenta la dieta mea, consum foarte multe fructe si legume, ma hidratez si respect cu sfintenie orele de antrenament.

 

FB_FS_A4396“Misiunea noastra este sa transformam radical stilul de viata al romanilor”

 

AdF: Care este proiectul World Class de care te simti cel mai mandru?

Ioana Ignat: Fiecare zi petrecută la World Class este un motiv de mandrie. Misiunea noastra este sa transformam radical stilul de viata al romanilor si sa devenim al treilea loc preferat de ei, dupa casa si birou. Iar tot ce facem ne aduce mai aproape de telul nostru. Si ce motiv de mandrie mai mare am putea avea?

 

AdF: De-a lungul carierei la World Class ai observat perceptia romanilor fata de sport.  Ce ai vrea sa imbunatatesti in aceasta privinta, daca ai putea?

Ioana Ignat: Ma bucur sa vad ca tot mai multi romani vor sa isi transforme viata si sa traiasca mai sanatos. Iar cei aproape 50.000 de membri pe care ii avem in cluburile noastre sunt cea mai buna dovada. Pe de alta parte, inca mai avem multe de schimbat. Observ ca mai sunt persoane care merg la sala pentru ca asa e „cool” si mi-as dori ca treptat sa o faca doar pentru a avea un stil de viata mai sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.