@Mon Paris

20160720_202339
Alaturi de Corina Stoicescu- http://esentatare.com/

Am mers zilele trecute la evenimentul Mon Paris, unde m-am intalnit cu multi oameni dragi cu care am povestit vrute si nevrute. Cum ne aflam in anotimpul cu multe grade in termometru, trebuie sa ma mentin in forma pentru plaja, asa am fost foarte atenta la alimentatie, care trebuia sa fie sanatoasa si sa imi dea energie.

M-am bucurat astfel nespus cand am vazut ca, la Mon Paris, am avut de unde alege din bucatele variate. Am gustat din cele trei tipuri de bruschete (cu rosii , mozzarella si somon fumée), am savurat si din edamamele la abur si quesadilla, iar la final am trisat si cu doua,(sau cinci) lingurite de cheesecake. Ce-i drept, erau foarte multe feluri de mancare pentru petrecere si am observat ca si meniul este unul generos, care te plimba prin bucataria internationala din Franta, Italia, Spania sau Grecia.
Pe scurt, am descoperit un loc cochet, perfect pentru o iesire cu persoanele dragi si amplasat aproape de centru, dar destul de departe de aglomeratia urbana. Vroiam sa vi-l recomand si voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.