HEROES- o noua provocare fitness

3001_p1038_heroes_20x20Testeaza-ti abilitatile si fi mai puternic ca niciodata!

CREAT PENTRU CEI CU O CONDITIE FIZICA BUNA, HEROES ESTE UN ANTRENAMENT IN CARE VEI COMBINA EXERCITII EFECTUATE CU GREUTATEA CORPULUI, CU UNELE DE PLIOMETRIE SAU CU UNELE CU GREUTATI MARI. VEI TRECE PRIN MISCARI DIN BODY-BUILDING, WEIGHTLIFTING, DIN GIMNASTICA SI DE VITEZA SAU REACTIE, EXERCITII CU KETTLEBELL, ALERGARE SAU ROWING. VEI AVEA MAI MULTA PUTERE, MAI MULTA ANDURANTA SI, NU IN ULTIMUL RAND, MAI MULTA FLEXIBILITATE.

Ca sa poti accesa programul ai nevoie de un HOD Clip Card. Acesta iti va da acces la sesiuni numite Hero of the Day – antrenamente cu maximum 15 persoane, conduse de antrenorii World Class certificati. Cu ajutorul pachetelor specifice programului HEROES vei intra in comunitatea celor pasionati de fitness, care vor sa devina eroi.
Programul e disponibil in World Class Lujerului, Pipera Plaza si Polus Cluj. Pentru programul complet, verifica sectiunea Orar pentru cluburile selectate.

HEROES se adreseaza atat membrilor World Class, cat si celor care nu au un abonament. Trebuie doar sa iti iei un HOD Clip Card.

Poti accesa site-ul World Class pentru a aflat detalii despre programul Heroes!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.