ULTRAFORMER III si SCIZER, cele mai eficiente tratamente de lifting nonchirurgical si slabire localizata!

Cele doua tehnologii medicale de ultima generatie, dezvoltate de renumiti specialisti sud-coreeni, sunt distribuite in Romania de Top Line si au fost prezentate in cadrul unui eveniment la care au participat vedete din showbiz, jurnalisti, beauty editori, bloggeri si influenceri.

Andreea Marin, Corina, Valentina Pelinel, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Ellie White, Carmen Negoita, Diana Bart, Ela Craciun, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Vica Blochina s-au numarat printre persoanele publice care au descoperit in premiera efectele uimitoare ale celor doua tratamente ce reprezinta alternativa non-chirurgicala cea mai eficienta a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspiratie.

Andreea Marin Ultraformer si Scizer

ULTRAFORMER III foloseste cea mai noua tehnologie MMFU (Ultrasunete macro si micro focalizate) si ofera, intr-o singura sedinta de scurta durata, efect de lifting facial si fermitate corporala cu efect de cel putin un an.

ULTRAFORMER foloseste energie focusata de inalta intensitate pe baza de ultrasunete ce patrunde in zona vizată. Astfel, se indeparteaza vechiul colagen si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala.

Tratamentul pentru fata si gat dureaza 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

Scizer

SCIZER este tratamentul ce actioneaza in special in zona abdomenului, reducand depozitele de grasime, in urma unei singure sedinte, chiar si cu 2-5 centimetri.

SCIZER are la baza o tehnologie non-chirurgicala de conturare si remodelare a corpului prin producerea și transmiterea in mod controlat a căldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonica.  În urma tratamentului se elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grasimea eliminata fiind metabolizata.

Tratamentul este recomandat in tratarea depozitelor de grasime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominala, care sunt extrem de greu de indepartat cu dieta sau exercitii. Tratamentul se realizeaza doar daca exista un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Rezultatele sunt vizibile dupa tratament, in termen de 4-12 saptamani, timp in care se continua reducerea in centimetri.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de inaltă intensitate (HIFU) a fost descoperit in vederea tratarii anumitor tipuri de cancere si este o tehnologie noua pentru abordarea extracorporală, fara incizii ale tegumentului.

Andreea Dragan Ultraformer Scizer

Andreea Dragan si Diana Dumitrescu

Cele două noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line și sunt disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.