MOVE ON FITNESS PLANET 2017

Ia parte la cea mai mare Conventie Internationala de Fitness din acest an: MOVE ON FITNESS PLANET 2017, care va avea loc in 4-5 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti.
In cadrul acestei actiuni se vor desfasura 27 de prezentari, vor participa 11 tari, se vor sustine 35 de clase cu un echivalent a 42 ore de invatare.

Editia aceasta ne-am propus sa te inspiram cu cele mai noi concepte din fitness.
La capitolul FUNCTIONAL TRAINING ii avem pe Julio Papi, David Stauffer si Giorgio Radici care vin cu un val de noutati.
Romania va fi reprezentată pe scena de antrenori de top la nivel mondial, precum Izabela Lacatus, Andreea Pavel, Iulian Panait, Raul Toma, Stefan Cusursuz, Ileana Rosu si Raluca Babaligea.
La capitoul DANCE il aducem la cererea publicului pe Per Markussen – omul care poate face pe oricine sa danseze, Anton Todorov, Yoav Avidar si romancele noastre Kiki Constantinescu, Cristina Neacsu si Tunde Kovacs.

Dacă ești pasionat de INDOOR CYCLING trebuie sa stii ca vom avea o zi dedicata pedalatului, iar in fata ta pe scena vor urca Andrei Penu, Lucian Moldovan, Anda Schofmann, Armando Lungu, Anca Bucur si invitatul special Martina Bravena.

Nici clasele de BODY AND MIND nu sunt neglijate: Julio Papi, Anna Glushkova, Ovidiu Atanasiu si invitatii Yoav Avidar si Aviseka Majumdar, vor sustine 7 ore de clase dedicate spiritului si trupului, cunostintelor noi si aprofundarii, asanelor si tehnicilor de predare. Tot în cadrul Move On Fitness Planet va fi si un super marathon LES MILLS, adica o competitie de 5 mini sesiuni a câte 30 de minute fiecare. Cei mai buni practicanti vor putea castiga o sesiune Les Mills GRATUITA, adică vor avea sansa sa ajunga instructori Les Mills. Mai mult de atat, vom oraganiza si a cincia editie a concursului NEW FACE OF FITNESS, care ofera posibilitatea oricarui instructor de fitness sa ajunga pe cele mai mari scene ale lumii.

Detalii in brosura atasata, pe website-ul nostru www.move-on.ro, aici: http://bit.ly/2xrrG6X sau la numarul de telefon 0724 061 637

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.