The ACE- asul din maneca, atunci cand alegi sa iesi in Centru Vechi

L-am descoperit saptamana trecuta si mi s-a parut de departe cel mai complex concept pe care il poti regasi in zona centrului vechi. De ce? Pentru ca este declinat pe 4 etaje, pregatit sa ofere 4 experiente complet diferite, pornind de la atmosfera, pana la decor si meniu. Imbinarea elementelor clasice cu cele moderne dau un aer sofisticat fiecarui spatiu.

Important de stiut este ca The ACE nu este un loc pentru pusti. Probabil ca oamenii peste 25 de ani, cu gusturi mai rafinate, ar putea “gusta” mai bine acest gen de locatie. Va puteti bucura aici atat de atmosfera unui bistro, cat si a unui restaurant premium. Fiecare spatiu este, dupa parerea mea, potrivit pentru diverse party-uri de pana la 50 de personane.

La The Ace te poti relaxa si daca la stai doar la o bere, in Pub sau la o cafea si poate un preparat lejer in Bistro. Sau poti savura o cina ori un pranz rafinat in restaurantul de la etaj, in compania unui vin bun. Poti chiar sa te bucuri de o experienta culinara aparte, in zona de rooftop, unde vei descoperi un spatiu foarte intim, ce iti poate oferi o priveliste superba catre stele cand vremea permite, datorita acoperisului retractabil. In zona de rooftop, este amenajata si o mica terasa, cocheta si ferita, perfecta pentru cei romantici.

The Ace- Andreea Dragan , Adina Mocanasu, Isabella Santeiu

Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificatia asului- sa fie un loc de top in centrul vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in care s-ar simti ei bine sa iasa, un pol atractiv pentru cautatorii de locuri faine si distractie.

The ACE este unul dintre cele mai sigure locatii din centrul vechi in ceea ce priveste rezistenta la cutremure. Cladirea a fost proiectata si pregatita sa reziste si unui cutremur de pana la 9 grade pe scara Richter.

“Ideea noastra a fost de a aduce un strop de eleganta, rafinament si un concept de meniu premium in cea mai populara zona de petrecere a timpului liber din Bucuresti. The Ace inseamna calitate, putere, varful piramidei” declara Mihai Gavris, Administrator The Ace.

Meniul, creat si povestit de chef Cornel Balaban, este o declaratie de creativitate, menita sa impleteasca gusturi internationale si sa transforme preparate clasice in reinterpretari culinare cu multa savoare.

Dorada cu spanac, salatele sau placinta cu branzeturi si somon, sunt un deliciu. Trebuie sa le incercati!

nfd

nfd

 

nfd

Pentru ca centul vechi este o zona foarte atractiva pentru turisti, in meniu sunt incluse si cateva preparate traditionale, ce combina clasicul cu modernul in aceeasi farfurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.