GHINIONISTUL- cea mai savuroasa comedie a anului

Daca tot se apropie perioada mini-vacantei de iarna, in care cu totii ne intalnim cu cei dragi, m-am gandit sa va recomand o comedie numai buna de vazut cu amicii sau familia.

Povestea comediei „Ghinionistul” este despre haz de necaz, despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca este urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” in jur.

Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, ,,Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase si pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Iantu si Codin Maticiuc.

„Ghinionistul” este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil pentru un tanar chitarist care nu-si doreste decat sa ajunga la auditiile de care viitorul sau depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

O productie independenta realizata exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu. Filmarile pentru comedia ,,Ghinionistul” au avut loc an luna octombrie a anului trecut, in oraşul Resita, precum si in imprejurimi.

Comedia regizata de Iura Luncasu a devenit odata cu lansarea sa pe marile ecrane filmul romanesc cu cel mai bun debut cinematografic de anul acesta, veniturile in valoare de 342.452 lei fiind cifrele care i-au asigurat lungmetrajului ,,Ghinionistul” recordul de incasari la box office-ul autohton.

Cu un total de 305.610 lei raportaţi de Vertical Entertainment, distribuitorul filmului ,,Ghinionistul” in cinematografele din Romania, cu exceptia locatiilor Marcom, unde comedia a  insumat venituri in valoare de 36.842 lei, pe ecranele gestionate de producatorul Imagine8 Stories, lungmetrajul devine astfel cea mai apreciata productie romaneasca de anul acesta. Nu mai putin de 17.375 spectatori au vizionat filmul in momentul lansarii sale pe marile ecrane.

Comedia ,,Ghinionistul” isi asteapta în continuare publicul in cinematografe si garanteaza spectatorilor cele mai sanatoase hohote de ras.afis_Ghinionistul_1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.