Experiente Efemere

Acest articol este dedicat romanticilor, celor cu suflet de artist care apreciaza siluete imbracate in matase, celor care au timp sa observe razele de lumina ce mangaie fetele oamenilor dragi, celor care iubesc natura si reprezentatiile acesteia in diverse forme creative.

V-am mai spus despre pasiunea mea pentru obiectele “altfel”, care nu se regasesc prin magazine si se produc in serie limitata. Obiecte vestimentare sau de decor, create de oameni care viseaza la o lume fara granite de exprimare, in care visele se pot transforma in tablouri pictate pe haine.

Despre asta este Efemere, un brand creat de doi artisti, un arhitect si o pasionata de frumusete, care au stiut sa creeze o noua nisa de acceorii si obiecte vestimentare, pe cat de efemere, pe atat de atemporale.

…un poem scris pe o bratara de matase prinsa intr-un inel aurit, reprezentatie a infinitului, ce porta cu sine cheia succesului in tot si in toate, este accesoriul perfect pe care Efemere l-a creat pentru tine.

Pe matasea naturala, creatorul a imprimat versul lui Gaius Valerius Catullus, care elogiaza dragostea femeii:

“Sed mulier quod dicit amanti in vento et rapida scribere oportet aqua”

“Ceea ce o femeie spune iubitului sau este demn de purtat pe aripile vantului si pe valurile apelor”.

Toate acestea fac din bratara Efemere un obiect atemporal, rafinat, complex ca si mesaj.

Un alt element al brandului pe care l-am redescoperit cu drag si l-am ales pentru garderoba mea, este esarfa Efemere.

Un tablou reprezentat pe aceasta piesa vestimentara iti povesteste despre L’amour Interdit. Mesajul este pe cat de simplu, pe atat de complex: “Inima are propriile ratiuni. Ratiunea are propriile slabiciuni. Tu ce alegi? Este intotdeauna de preferat sa risti decat sa traiesti cu regretul ca n-ai facut-o. Nu-ti refuza nimic din ce-ti da sentimentul de viata adevarata!”

Fiecare dintre bratarile, esarfele, cardiganele sau kimonourile Efemere are o poveste aparte si te transpune intr-o alta dimensiune a fashion-ului. Trebuie doar sa le descoperi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.