Georgy Kot revolutionaza industria hairstylingului mondial!

Georgy Kot , Maestrul International Emerit in domeniul Coafurilor Speciale, a sustinut la Bucuresti un Masterclass Regal.
Fenomenul Georgy Kot se desfasoara la nivel modial, in cele mai importante orase ale lumii: New York, Moscova, Las Vegas, Paris, sunt doar cateva dintre locurile in care maestrul a dat frau liber creativitatii si a uimit cu propunerile sale de coafuri speciale. Show-ul Artistik Royal, organizat de Keune Romania, a reprezentat o celebrare a artei coafurii si a creativitatii in hairstyling, iar in cadrul acestui eveniment, Georgy Kot si-a demonstrat inca odata monarhia absoluta in domeniu.

Emotie, inspiratie, creativitate la superlativ, acestea sunt cele trei elemente pe care Georgy Kot le transmite publicului de fiecare data cand urca pe scena. Geniul sau artistic, a lansat o revolutie in hairstyling-ul mondial. Un nou episod al acestui act creativ s-a desfasurat la Le Chateau iar peste 350 de participanti au luat parte la spectacolul vietii lor. Au invatat noi tehnici de realizare a unor coafuri de covor rosu, au dansat, au cantat, au creat alaturi de maestrul Kot. Toti cei prezenti au simtit ca sunt membri ai familiei regale a hairstylingului mondial.

Show-ul organizat de Keune a deveni astfel o sursa de inspiratie pentru hairstylistii romani care au luat parte la aceasta desfasurare de forte, iar maestrul Kot a creat sase propuneri glam pentru evenimente de neuitat.

Retro Chic, Modern Diva, Keune Princess, Glam Red, Royal Crown, High Blonde sunt coafurile statement pe care acesta le-a propus publicului roman.

Parteneri ai celui mai important show de hairstyling din Romania au fost: ExteticaTechnology, Somersby, Fragonard si Elemis.

Evenimentul a fost dedicat celor care aspira sa atinga cele mai inalte standarde ale frumusetii, creatorilor si pasionatilor de frumos, iar mai jos puteti regasi imagini cu trendurile lansate de Georgy Kot si propuse auditoriului Artistik Royal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.