MASCARA MED – make-up si ingrijire pentru genele tale!

Te-ai intrebat vreodata ce substante contine mascara-ul tau? De ce multe produse de acest gen ce se regasesc pe piata duc la sensibilizarea ochiului? Ei bine asta se-ntampla pentru ca principala caracteristica a acestora este aceea de a colora genele. Dar ce ne facem cu ingrijirea lor? Eu sunt una dintre persoanele care nu poate purta un  mascara din comert, mai multe de 6 ore. Am cercetat si pana in acest moment au existat extrem de putine variante pentru problema mea. De curand insa am descoperit un produs pentru gene lungi, dese si ingrijite in acelasi timp.

MASCARA MED va conferi genelor o nuanta de un negru intens, in timp ce substantele hranitoare din formula produsului sustin procesul natural de crestere al acestora. Un singur produs, mai multe avantaje! Descopera adevarata frumusete a genelor tale!

Produsul prezinta si extra beneficii, pentru ca genele si ochii tai sa fie in siguranta: toleranta la nivelul ochilor testata dermatologic; toleranta cutanata testata dermatologic; poate fi utilizat de catre persoanele care poarta lentile de contact si de cele cu ochii sensibili; nu contine parfum, parabeni, prostaglandina

Odata aplicat vei obtine gene seducatoare si ingrjite in acelasi timp: hranire intensa si frumusete naturala! Combinatia de ingrediente active pigmenteaza culoarea naturala a genelor.

La baza MASCARA MED stau ingrediente active precum cheratina, care intareste genele naturale si le hraneste in profunzime, conferind flexibilitate si pantenolul pentru ingrijire intensiva. Fiecare aplicare reprezinta o sursa de nutrienti pentru gene! Ingredientele patrund in cuticula genelor, hranindu-le cu nutrienti ce vor stimula procesul natural de crestere.

MASCARA MED este disponibil in doua forme si se regaseste exclusiv in farmacii.

MASCARA MED CLASSIC – gene mai lungi si rezistente. Intensifica culoarea si obtine o privire care nu mai are nevoie de niciun alt produs de make-up!  Imbraca genele intr-un negru intens si sustine procesul natural de crestere a genelor si le ingrijeste; confera volum fara a incarca genele; pigmenteaza genele naturale.

MASCARA MED XL-Volume – de 7 x mai mult volum Cu acest mascara nu va mai fi nevoie sa aplici multe straturi pentru a conferi extra volum genelor tale.  Repara si ingrijeste genele cu fiecare aplicare; intensifica treptat culoarea naturala a genelor; vei avea gene mai pline cu ajutorul formulei XL-Volume; obtii culoare intensa si volum fara efect de gene incarcate.

Cu Mascara MED vei avea o privire seducatoare si gene ingrijite pentru un look desavarsit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.