Cursurile Atelierele ILBAH au ajuns la CLUJ

Cursurile scolii Atelierele ILBAH, desemnata cel mai bun centru de calificare si formare profesionala, se pot urma acum si in Cluj.

Din 2012 si pana in prezent, conceptul Atelierele ILBAH a castigat notorietate gratie numerosilor cursanti ce au obtinut rezultate remarcabile in urma absolvirii, fie ca vorbim despre tineri designeri, hairstylisti sau make-up artisti.

Vestul tarii poate, de acum, sa se formeze ori perfectioneze profesional in domenii precum design, fashion, cooking, organizare de evenimente, arte vizuale, grafica si proiectare, comunicare & online marketing, business si management, dar si beauty.

Cu doua puncte de lucru in Bucuresti si un al treilea in Ploiesti, Atelierele ILBAH a facut pasul cel mare si spre zona de vest a tarii. Si asta datorita multiplelor solicitari primite, de-a lungul timpului, din partea celor dispusi sa parcurga chiar si jumatate de tara pentru a-si urma visul si a se forma profesional in cadrul scolii Atelierele ILBAH.

Atelierele ILBAH Cluj este o noua misiune indeplinita si o noua provocare careia i s-a raspuns cu succes. Una cu si pentru oamenii care cred in forta schimbarii parcursului profesional sau a primul pas facut in directia construirii unei cariere in care fiecare participant la curs sa creada.

Atelierele ILBAH Cluj-Napoca devine, astfel, cel de-al patrulea sediu Atelierele ILBAH din tara. Spatiul recent inaugurat are o suprafata de peste 550 de mp si a presupus o investitie de peste 200.000 de euro.

Cursurile Atelierele ILBAH sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar la final, participantii sustin un examen in urma caruia obtin un certificat de absolvire recunoscut la nivel international.

Atelierele ILBAH Cluj te asteapta de acum pe Aleea Bibliotecii, nr. 10 (Complex Comercial zona Marasti, vizavi de OMV si PROFI Marasti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.